Jan Jaap van der Wal speelt III-Ième

Jan Jaap van der Wal
wo 8 jun 22 20:00
wo 8 jun 22
20:00

Jan Jaap van der Wal speelt deze voorstelling exclusief voor Nederland in De Kring!

Een tijdje geleden ontdekte Jan Jaap Vlaanderen en hij werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

De pers over 'III-ième' van Jan Jaap van der Wal:
"Jan Jaap van der Wal mikt hoog in zijn derde ‘Vlaamse’ show. Het is zijn beste tot nu toe." - De Standaard ★★★★
"Troisième is zijn beste Vlaamse show tot dusver. Ambitieus, meer dan comedy en een spiegel zoals ‘autochtone’ comedians hem zelden durven ophouden voor ons." - Het Nieuwsblad ★★★★

Jan Jaap van der Wal mikt hoog in zijn derde ‘Vlaamse’ show. Het is zijn beste tot nu toe.

De Standaard ★★★★