Uitwisselingsconcert Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW) uit Wamel en Harmonie Oranje Wouw

Harmonie Oranje – Wouw Harmonie Koningin Wilhelmina - Wamel
zo 21 nov 21 15:00
zo 21 nov 21
15:00

Harmonie & Malletkorps Oranje is een dynamische vereniging met zo’n 100 leden, waar binnen al bijna 150 jaar met veel enthousiasme muziek wordt gemaakt door en voor inwoners van Wouw en omstreken bij vele activiteiten. De vereniging is onderverdeeld in 3 orkesten: BravO, het leerlingenorkest voor de beginnende muzikant, het Malletkorps en het groot orkest. Het orkest is enorm actief en verzorgt regelmatig concerten waarbij altijd gezocht wordt naar uitdagende en interessante samenwerkingen met top artiesten.

Speciaal voor deze voorstelling gaat Harmonie Oranje uit Wouw een uitwisselingsproject aan met Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel, waarbij Harmonie Oranje onder leiding van dirigent Pieter Vandermeiren voor de pauze zal spelen en Harmonie Koningin Wilhelmina onder leiding van Willem van Zee na de pauze zal spelen.

Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW) uit Wamel heeft zich ontwikkeld als symfonisch blaasorkest. Kenmerkend: er wordt gewerkt met een betrekkelijk kleine orkestbezetting in het streven naar maximale transparantie. HKW brengt geregeld nieuwe of weinig gehoorde werken ten gehore. Het orkest staat onder leiding van Willem van Zee, een zeer bezielende en enthousiaste dirigent

Credits

Dirigenten:

Harmonie Oranje - Pieter Vandermeiren

Harmonie Koningin Wilhelmina - Willem van Zee