cabaret

Urbanus

Urbanus Zelf! Grote zaal

Normaal tarief:  € 34,50 De getoonde prijs is een alles-in-1 prijs Inclusief € 3,75 voor administratiekosten, garderobe en pauzeconsumptie.

Beschrijving

In de jaren zeventig begon Urbanus het publiek in de Vlaamse en Nederlandse theaters te bestoken met programma’s vol doldwaze, absurdistische sketches en liedjes. Het was de opmaat naar een carrière vol kaskrakers: shows, muziekalbums, films (als Hector en Koko Flanel) en zelfs een strip met zijn naam.
De man, die sneller terug op het podium komt dan zijn publiek ‘Bis’ kan roepen, is na lange tijd weer te zien in het theater. Afgelopen jaar stond hij in een maar liefst vier keer tot de nok gevuld Sportpaleis in Antwerpen met Urbanus Zelf! In deze best-of-show brengt hij een vijftiental van zijn bekendste liedjes en een lading kakelverse sketches. In tegenstelling tot vroegere jaren staan u ook nog eens heel wat visuele verrassingen te wachten.

www.urbanuszelf.eu

Extra leuk
Na afloop van de voorstelling zorgt de band 'Must Love Ducks' voor een een sfeervolle, muzikale nazit in het theatercafé. Deze pop- & rockcover sensatie uit West-Brabant speelt tijdloze en herkenbare pop- en rockcovers uit de jaren ’70 tot nu.

www.mustloveducks.nl

Arrangement
Voorafgaand aan de voorstelling zal Peter Kesseler een heerlijk driegangendiner bereiden:

Roseval aardappelsalade met gerookte forel

Gentse waterzooi van kip met kriel en groenten

Brusselse wafel met warme kersen

Voor € 25 per persoon (exclusief drankjes) kunt u dit arrangement bijboeken. Als u digitaal reserveert, kunt u in stap 4 "Theatermenu De Kring" selecteren.

logo schouwburg de kring

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Urbanus Zelf!'.
Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

verzenden

Zet deze voorstelling in mijn agenda

Zet de voorstelling 'Urbanus Zelf!' in uw persoonlijke agenda.

verzenden

Inschrijven wachtlijst

Recensies