dans

Nederlands Dans Theater 2

Ekman, Leon & Lightfoot en Inger Grote zaal

Normaal tarief:  € 25,25 De getoonde prijs is een alles-in-1 prijs Inclusief € 3,75 voor administratiekosten, garderobe en pauzeconsumptie.

Beschrijving

Wereldpremière – Alexander Ekman
Studio 2 – Sol León en Paul Lightfoot
Dream Play – Johan Inger

NDT 2 zet zijn ‘handtekening’ met dit programma, waarin louter balletten van dansmakers uit eigen stal te zien zijn, met livemuziek! Van de inmiddels wereldberoemde huischoreografen León en Lightfoot ziet u Studio 2, een expressief, dramatisch werk op prachtige muziek van Arvo Pärt. Het duo maakte dit werk ter ere van het vijftigjarig jubileum van NDT in 2009. Het is een eerbetoon aan de repetitieruimte waar deze choreografen twintig jaar hebben gewerkt aan hun oeuvre, dat inmiddels ruim veertig choreografieën telt.

Van de twee ‘associate choreographers’ Johan Inger en Alexander Ekman ziet u respectievelijk het prijswinnende ballet Dream Play en een nieuwe creatie. Naar dat laatste kijken velen uit: de meest recente samenwerking tussen ritmefreak Ekman, Holland Symfonia en NDT 2 leidde in 2010 tot de regelrechte danshit CACTI, op een nieuw arrangement van Schubert’s ‘Der Tod und das Mädchen’.

www.ndt.nl

Werkzaamheden Tongerloplein
Sinds 13 mei jl. zijn ze op het voorplein van De Kring begonnen met het verwijderen van de stenen. Wellicht zult u komende weken hinder ondervinden door het zand/modder dat zich deels bij de ingang bevindt, echter blijft het pad naar de voordeur vrij.

logo schouwburg de kring

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Ekman, Leon & Lightfoot en Inger'.
Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

verzenden

Zet deze voorstelling in mijn agenda

Zet de voorstelling 'Ekman, Leon & Lightfoot en Inger' in uw persoonlijke agenda.

verzenden

Inschrijven wachtlijst

Recensies